GSM : +32 479 70 97 36+32 479 70 97 36

Over ons

FLEXIBELE TRANSPORTOPLOSSINGEN

L. Broeckaert – De Koning is uw aangewezen partner voor al uw transporten op het water. Wij bieden onze diensten aan bij speciale transporten op pontons, duwvaart op binnenwateren, maar ook voor haven- en zeesleepvaart kan u op ons rekenen. Wij slepen en duwen bovendien nieuwbouw scheepcasco’s en nemen ook bergingswerk voor onze rekening. Verder verlenen wij assistentie bij de immobilisatie en averij in opdracht van verzekeraars en expertisebureaus.

BAGGER- EN WATERBOUWWERKEN

Naast transportoplossingen allerhande, assisteren wij ook bij bagger- en waterbouwwerken. Ook dieptepeilingen op binnenwateren nemen wij graag voor onze rekening.

KENNIS VAN ZAKEN

L. Broeckaert – De Koning heeft de operationele ervaring in huis om aan ieder transport, groot of klein, een kwalitatief gelijkwaardige voorbereiding en opvolging te geven. Zo wordt materiaal nooit lukraak ingezet, maar wel doelgericht met de nodige vergunningen op zak. Met behulp van onze technische knowhow in deze erg specifieke sector, krijgt iedere klant een oplossing op maat met een optimale inzet van onze meest geschikte logistieke middelen. Dankzij deze kennis van zaken kunnen wij u een concurrentiële prijs bieden.

OPEN EN DIRECTE COMMUNICATIE

Als zaakvoerder behartigt mevrouw Greta Caset alle persoonlijke contacten, zowel bij de voorbereiding als bij de uitvoering van uw projecten. Dankzij deze betrokkenheid staan wij garant voor kwaliteit en service.

           
HomeService
Over onsNieuws
MaterieelContact
Realisaties
L. Broeckaert-De Koning bvba
Den Hert 10
9250 Waasmunster
GSM: +32 479 70 97 36
F: +32 52 55 08 54