Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.

Over ons

Wij bieden een oplossing voor uw probleem

L. Broeckaert - De Koning is sinds 2007 uw aangewezen partner voor al uw waterbouwkundige werken. Vandaag de dag bestaan onze diensten uit het leveren van duw- en sleepboten, pontons en beunbakken voor waterbouwkundige werken. Daarnaast verzorgen wij ook transporten per binnenschip en leveren wij personeel voor uw projecten op het water.

Kennis van zaken

Na meer dan 15 jaar ervaring in de waterbouwkundige sector te hebben opgedaan beschikken we over de nodige kennis van zaken om u van begin tot einde bij te staan bij uw projecten. Over de jaren heen hebben we verschillende waters doorzwommen en bieden wij naast onze vaste diensten ook raad en advies aan betreffende uw projecten. Als gevolg van onze know- how krijgt iedereen klant een oplossing op maat aangeboden tegen een marktconforme prijs.

Open en directe communicatie

Als firma vinden we communicatie belangrijk en proberen we van onze kant zo goed mogelijk op de hoogte te zijn van wat er reilt en zeilt. Op deze manier is er meer betrokkenheid waardoor we ons zo goed mogelijk kunnen inleven in uw projecten, met oog op het leveren van de beste kwaliteit en service.

Den Hert 10
9250 Waasmunster

BE 0473.139.670

Verplichte gegevens

Volg ons